top of page

Ont i ryggen – behandla din smärta och återfå livskvalitet

Ländryggsmärta är en av de största orsakerna till funktionshinder och uppskattningsvis 90 procent av alla människor kommer att uppleva ont i ryggen någon gång i livet. Många människor lider av smärta i nedre delen av ryggen utan att känna till orsaken. Om du har drabbats av ryggskott eller går runt med ihållande ryggsmärta kan det vara dags att söka hjälp för att behandla din smärta och förbättra din livskvalitet.På Dr Brambergs Kiropraktorklinik i Luleå är vi specialiserade på att undersöka, diagnostisera och behandla problem i ryggraden. Kiropraktik kan hjälpa till att lindra smärta, förbättra kroppsfunktionen och ge dig möjlighet att prestera och leva det liv du vill.


Återkommande ryggsmärta

För patienter med kronisk eller återkommande ryggsmärta kan regelbundna uppföljande behandlingar hjälpa till att minska smärtfrekvensen och därmed också minska risken för inkomstförlust på grund av sjukskrivning.


Våra behandlingsmetoder innefattar manuell terapi, rehabilitering och ergonomi, samt råd om livsstilsfaktorer som motion och näring. Vi ger dig även tips på ryggövningar som hjälper både till att rehabilitera och förebygga framtida skador.


Boka tid idag

Så om du är trött på att gå runt med ont i ryggen och vill hitta lösningar för att återfå din rörlighet och livskvalitet, tveka inte att kontakta oss på Dr Brambergs Kiropraktorklinik i Luleå. Tillsammans kan vi arbeta för att minska din smärta och hjälpa dig att leva ett friskare, aktivare liv.

Opmerkingen


bottom of page