top of page

Ländryggsmärta är en av de största orsakerna till funktionshinder och uppskattningsvis 90 procent av alla människor kommer att uppleva ont i ryggen någon gång i livet. Många människor lider av smärta i nedre delen av ryggen utan att känna till orsaken. Om du har drabbats av ryggskott eller går runt med ihållande ryggsmärta kan det vara dags att söka hjälp för att behandla din smärta och förbättra din livskvalitet.På Dr Brambergs Kiropraktorklinik i Luleå är vi specialiserade på att undersöka, diagnostisera och behandla problem i ryggraden. Kiropraktik kan hjälpa till att lindra smärta, förbättra kroppsfunktionen och ge dig möjlighet att prestera och leva det liv du vill.


Återkommande ryggsmärta

För patienter med kronisk eller återkommande ryggsmärta kan regelbundna uppföljande behandlingar hjälpa till att minska smärtfrekvensen och därmed också minska risken för inkomstförlust på grund av sjukskrivning.


Våra behandlingsmetoder innefattar manuell terapi, rehabilitering och ergonomi, samt råd om livsstilsfaktorer som motion och näring. Vi ger dig även tips på ryggövningar som hjälper både till att rehabilitera och förebygga framtida skador.


Boka tid idag

Så om du är trött på att gå runt med ont i ryggen och vill hitta lösningar för att återfå din rörlighet och livskvalitet, tveka inte att kontakta oss på Dr Brambergs Kiropraktorklinik i Luleå. Tillsammans kan vi arbeta för att minska din smärta och hjälpa dig att leva ett friskare, aktivare liv.

Magbesvär är vanliga men definitivt inte normala. På Dr Brambergs Kiropraktorklinik i Luleå är vi här för att hjälpa dig att hitta lindring och förbättra din livskvalitet. Vi har ett brett utbud av tjänster för att diagnosticera och behandla orsakerna till magbesvär, inklusive kiropraktik, funktionsmedicin, applied kinesiology, craniosacral terapi, komplex nutrition, akupunktur och fotobiomodulation.Kroniska magbesvär kan yttra sig som smärta, kramper, gaser och förändrat avföringsmönster. Det är viktigt att förstå att dessa symtom inte är normala och kan vara tecken på underliggande obalanser i kroppen. Vi på Dr Brambergs Kiropraktorklinik arbetar med att identifiera de individuella obalanser som orsakar magbesvär hos våra patienter.

Några av de vanligaste faktorerna som kan bidra till magbesvär inkluderar:

 • Matintolerans, -känslighet eller allergi

 • Näringsbrister

 • Obalans i tarmfloran

 • Dysfunktion i nervsystemet

 • Stress och andra emotionella faktorer

Genom att använda en kombination av metoder som kiropraktik, funktionsmedicin, tillämpad kinesiologi, kraniosakral terapi, komplex näring, akupunktur och fotobiomodulation kan vi hjälpa dig att hitta lindring från magbesvär och förbättra din hälsa och välmående.Om du lider av magbesvär och vill hitta en lösning, är Dr Brambergs Kiropraktorklinik här för att hjälpa dig. Vi erbjuder en personlig och helhetssyn på din hälsa, med fokus på att hitta orsakerna till dina besvär och ge dig den bästa möjliga behandlingen.


Besök oss på Backgatan 2 i Luleå, eller kontakta oss via telefon på 0920-201320 för att boka en tid.

Uppdaterat: 26 apr.

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik är en evidensbaserad behandlingsmetod som fokuserar på problem i nervsystemet och rörelseapparaten. Kiropraktorer undersöker, diagnostiserar och behandlar besvär relaterade till dessa system, samtidigt som de ger livsstilsrekommendationer, rehabilitering och förebyggande av framtida problem. Det är en unik vetenskaplig och filosofisk metod för att behandla människor i alla åldrar med fokus på funktion, hälsa och välmående. Kiropraktorer är hälso- och sjukvårdens experter på rygghälsa och rörelseapparatens dysfunktion.Legitimerade kiropraktorer på Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå

På Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå arbetar enbart legitimerade kiropraktorer med internationellt godkänd utbildning som är godkänd av Socialstyrelsen. Kiropraktik är en titelskyddad profession sedan 2006, vilket innebär att man måste vara legitimerad för att kalla sig kiropraktor. Kliniken är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR).Hur går ett besök till på Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå?

 1. Undersökning: Besöket börjar med att du får berätta om dina besvär och symtom. Kiropraktorn ställer kompletterande frågor för att komma fram till orsaken av ditt besvär, och en grundlig undersökning anpassas utifrån dina behov.

 2. Rapport av undersökningsfynd: När diagnosen är ställd, blir du informerad om orsaken till dina besvär samt rekommendationer om behandlingsmetoder och behandlingsplan, baserat på dina besvär och målsättning. Om problemet inte ligger inom kiropraktorns verksamhetsområde, remitterar vi dig till lämplig sjuk-/friskvårdspersonal.

 3. Behandling: Kiropraktorer behandlar främst besvär från kroppens muskler, leder och nervsystem, och använder många olika behandlingstekniker, främst manuella. Livsstilsstress kan också spela stor roll i smärta och sjukdom, så din kiropraktor kommer även att informera om förhållningssätt till exempelvis ergonomi, näring och motion.Varför välja Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå?

Genom att välja Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå får du tillgång till professionella och legitimerade kiropraktorer som är experter på att behandla besvär relaterade till ryggraden och rörelseapparaten. Kliniken är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR), vilket innebär att de följer strikta riktlinjer och höga kvalitetsstandarder inom kiropraktik och patientvård.När kan kiropraktik vara en lösning för dig?

Kiropraktik kan vara en effektiv behandlingsmetod för en rad olika besvär och åkommor, inklusive:

 • Rygg- och nacksmärta

 • Huvudvärk och migrän

 • Smärta i axlar, armar och ben

 • Idrottsskador

 • Muskel- och ledvärk

 • Skolios och andra ryggradsdeformiteter

 • Diskbråck och ischias

 • Whiplashskador

 • Arbetsrelaterade besvär som dålig hållning och ergonomiska problem


Upplev fördelarna med kiropraktik på Dr Bramberg kiropraktorklinik i Luleå

Om du lider av något av ovanstående besvär, eller om du vill förbättra din allmänna hälsa och välmående, kan kiropraktik vara en utmärkt lösning för dig. På Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå får du tillgång till erfarna och professionella kiropraktorer som är dedikerade att hjälpa dig att nå dina mål och uppnå ett smärtfritt och hälsosamt liv.

Kontakta Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå idag för att boka en tid och ta det första steget mot en bättre rygghälsa och välmående. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en smärtfri och aktiv livsstil.


Ring 0920 - 20 13 20 för att boka tid!1
2
bottom of page