top of page
dr-brambergs-lulea (3).jpg

Om Dr Brambergs Kiropraktorklinik

På vår kiropraktorklinik i Luleå, Norrbotten, erbjuder vi en kombination av olika kompetenser och behandlingsmetoder, skräddarsydda för att lösa dina unika problem.

 

Våra kiropraktorer är högskoleutbildade på masternivå (fem år) och specialiserade inom klassisk kiropraktik samt olika behandlingstekniker. Dessutom har de vidareutbildningar inom neurologi och livsstilsfaktorer som näring, träning och emotionell hälsa.

Läs mer om vårt team av kiropraktorer och deras expertis för att få en djupare förståelse för hur vår klinik i Luleå, Norrbotten, kan hjälpa dig att förbättra din hälsa och välbefinnande.

Team
Kenneth

Dr Kenneth Bramberg, Kiropraktor Luleå

Doctor of Chiropractic, MCsc paediatrics, Neuro-muskulo-skeletal specialist Fellow Royal college of chiropractic

Dr. Kenneth Bramberg är grundare och ägare av vår kiropraktorklinik. Innan han öppnade denna klinik drev Kenneth en framgångsrik klinik i Aberdeen, Skottland, som 2019 firade sitt 40-årsjubileum.

 

Kenneth har en imponerande akademisk bakgrund och omfattande erfarenhet inom kiropraktik. Han innehar en doktorsexamen i kiropraktik från AECC University College i Bournemouth, samt en masterexamen i pediatrik (barnkiropraktik) från universitetet i Melbourne, Australien.

Med över fyrtio års erfarenhet har Kenneth ett speciellt intresse för Applied Kinesiology och har genomfört utbildningar i ämnet över hela världen. Han är även utbildad i kranio-sakral terapi vid Upledger Institute i USA och har studerat komplex homeopati och nutrition i England.

För att ytterligare förstärka sina färdigheter och kunskaper inom kiropraktik har Kenneth även studerat funktionell neurologi vid Carrick Institute, USA, där han fortfarande är student. Han tror starkt på livslångt lärande och fortsätter att utveckla sina kunskaper och färdigheter inom området. Under sina år i Skottland hade Kenneth flera förtroendeuppdrag inom Scottish Chiropractic Association, där han även tjänstgjorde som president.

 

Hans enastående arbete och engagemang inom kiropraktik har lett till att han blivit invald som ”fellow” i det prestigefyllda Royal College of Chiropractic.

Dr. Kenneth Bramberg är en passionerad och dedikerad kiropraktor som strävar efter att erbjuda den bästa möjliga vård och behandling för sina patienter. Genom att besöka vår klinik kan du vara säker på att du får en professionell och personlig behandling av en av Sveriges främsta kiropraktorer.

Olivia

Dr Olivia Bramberg, Kiropraktor Luleå

Doctor of Chiropractic, Neuro- muskulo-skeletal specialist.

kiropraktor-lulea-norrbotten (1).jpg

Dr. Olivia Bramberg är en välutbildad och engagerad kiropraktor som utexaminerades från AECC University College 2009 med en mastersexamen i kiropraktik. Innan hon påbörjade sin kiropraktikutbildning studerade Olivia biologi, psykologi och sociologi vid universitetet i Glasgow.

För närvarande vidareutbildar Olivia sig inom funktionsmedicin, en forskningsbaserad medicinsk inriktning som syftar till att förstå de underliggande orsakerna till sjukdom och främja optimal hälsa hos patienten. Hon tror starkt på livslångt lärande och fortsätter att utveckla sina kunskaper och färdigheter inom individuell hälsovetenskap.

Som en neuro-muskulo-skeletala specialist strävar Dr. Olivia Bramberg efter att erbjuda den bästa möjliga vård och behandling för sina patienter genom att kontinuerligt utvecklas inom sitt yrkesområde. När du besöker vår klinik kan du vara säker på att du får en professionell och personlig behandling av en passionerad och kunnig kiropraktor.

Eliabet

Elisabet Sundbaum

Klinikansvarig

unnamed - 2024-02-07T085226.047-4.jpg

Elisabet Sundbaum är klinikansvarig på vår kiropraktorklinik och den första personen du möter när du besöker oss. Hon tar emot dig i receptionen, svarar i telefonen när du ringer och är navet i vår verksamhet. Elisabet hjälper dig med alla dina frågor och funderingar och fungerar som din länk till kiropraktorn.

Som klinikansvarig ser Elisabet fram emot att lära sig mer om våra kroppar och hur kiropraktik kan bidra till att förbättra vår hälsa och välmående. Hon är entusiastisk över att träffa alla våra patienter och ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår klinik.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta Elisabet. Hon är här för att hjälpa dig och göra ditt besök hos oss så smidigt och angenämt som möjligt.

bottom of page