top of page
dr-brambergs-kiropraktorklinik-lulea (31).jpg

Patientberättelser

Vi är stolta över alla fina recensioner och berättelser som vi får in på vår Google, våra sociala medier och i gästboken som ligger på kliniken.

 

Här kan du läsa några av dem och även skicka in din egen recension. Du kan även lämna en recension direkt på Google, det hjälper oss mycket att fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre. Stort tack!

"Nu kan jag äntligen planera mitt vardagsliv och fylla det med aktiviteter i stället för stillhet. Tack!"

Katarina

Niklas

​Har provat många olika behandlingsmetoder. Ingenting har hjälpt mig med att få ordning på ryggen och allmäntillståndet. Nu efter några behandlingar med kiropraktik är jag starkare än någonsin.

 

Har inte haft ”ryggskott” av tunga lyft som jag ofta hade förut. Kenneth hittade direkt var mina problem satt och har justerat mig.

Nu går jag på behandling ett par gånger om året och känner mig hur frisk som helst.

Izabella

Har efter en halkolycka haft problem med ländrygg och höft. Gått på flertalet sjukgymnast behandlingar, skaffat formgjutna sulor i skorna mm men inget har hjälpt. Blev tipsad om Brambergs klinik av min frisör.

 

Bästa tipset någonsin! Gått hos Jay i några månader. Nu sover jag om nätterna, kan sitta i en bil i en timme utan att behöva stanna och har t.o.m börjat springa igen. 

Tack Jay!

Patient

Jag vill tacka Olivia för att hon har botat, eller ja - kraftigt minskat min migrän. Har gått på flera behandlingar och nu har jag inte haft ett anfall på över en månad. Sjukvården ville sätta mig på betablockerare men det ville inte jag. Inte heller Olivia som efter justeringar, stark probiotika och Omega 3 samt skratt, lyckades med det omöjliga.

 

Tidigare gick många dagar i månaden åt till att ligga i ett mörkt rum och vilja dö, ja så illa var det. Nu känner jag mig frisk, stark och tacksam.

Du är bäst Olivia!

Elina

Ett stort tack till Olivia för att hon trollat bort all värk i min kropp. Nu i efterhand kan jag knappt minnas hur ont jag hade på så många delar av kroppen, vilket jag haft så länge att jag nästan börjat vänja mig vid det.

 

Alla mina besvär är borta och nu vid mitt återbesök är det inget som kommit tillbaka.

dr-brambergs-kiropraktorklinik-lulea (29)_edited.jpg

Vidar

Tack vare Dr Jay så mår vår 6 månader gamla son mycket bättre. Han som tidigare inte kunnat vrida på huvudet till vänster kan numera göra det. Inga fler ledsna kvällar eller bilturer. Han är gladare och då är vi föräldrar också glada.

 

Vi är supernöjda och rekommenderar varmt Dr Jay som inte bara är väldigt kunnig utan har också ett bemötande i världsklass. Supermycket tack!

Hanna

Brambergs klinik! Vilket ställe!! Alla är så trevliga och välkomnande.

Jag började gå till Jay för att jag hade problem med nacken och yrsel. Det kunde han lösa fort med behandling och bra övningar. Sen kom vi in på helheten och jag sa att jag skulle vilja springa igen, vilket jag inte har kunnat göra på länge, men det kan jag nu!

 

Jay har gett mig superbra, roliga och utmanande övningar. Han är kunnig, engagerad och omtänksam. Jag har aldrig förr fått sådan hjälp. Jag är glad att jag hade mina nackproblem och att jag bokade det där första besöket, annars hade jag aldrig varit där jag är idag. Tack Jay, du är fantastisk!

Boel

Ja, vad ska man säga? Jag hade problem med att mina händer och armar domnade. Kunde vakna på natten med iskalla händer, klarade inte ens en gång av att borsta tänderna utan att mina armar krampade. Efter noggrann undersökning konstaterade Olivia att det var mitt kranium som var orsaken.

 

Kanske hade problemet kommit i samband med att jag slagit huvudet i isen. Nu har jag varit här tre gånger och mår som en prinsessa eftersom Olivia även lagt sina magiska händer på min rygg! Tusen, tusen tack.

Mattias

Ja, jag vet inte riktigt vad jag skall skriva, det känns svårt att beskriva med ord. Man måste nog testa och uppleva detta själv!

Jag har besökt Kenneth flera gånger sedan i juli för problem med ryggen och jag är väldigt imponerad av hans kunskpaper. För dryga 5 år sedan var jag här med min då 1,5 månader gamla son som Kenneth hjälpte med nackproblem.

 

Jag visste alltså vad han kunde innnan jag kom hit i juli....men det Kenneth kan och gör är lika imponerande varje gång.

Håkan

Under två veckor har jag blivit behandlad för nackvärk. Fem behandlingar blev det. Allt kommer från en knäoperation för 27 år sedan. Under åren har jag kompenserat min gång/löpning mm. Slutligen hamnade besväret i nacken.

 

Redan första besöket/behandlingen märkte jag en tydlig förbättring. I morgon 8/8 flyger jag tillbaka. Jag är mycket nöjd med allt! Det vänliga bemötandet och professionella agerandet. Tack!

dr-brambergs-kiropraktorklinik-lulea (13).jpg

Sigurd

Kom hit första gången för tre veckor sedan, hade värk i ländryggen och strålningsvärk i båda benen samt ont under höger fotsula.

 

Trodde att det var ischias och hälsporre men det visade sig vara ett problem med tarmarna som Dr Bramberg i princip har botat. Tack för det.

A-L

Stor kram och tusen tack för att smärta och funderingar/frågor tas på allvar samt ett mycket proffsigt bemötande!

Jag kom hit med smärta i ryggen. Kände mig förtvivlad och oduglig, kunde inte vara den jag är och göra det jag ville.

 

Numera är jag den som sist lämnar bärskogen och blir fortfarande (efter ett år) lika förvånad varje gång jag kan resa på mig utan smärta! Inte bara ryggen blev bra, huvudvärken försvann och ett gladare sinne kom fram. Jag har tagit hit hela min familj för kontroll och alla är vi en bit lyckligare. Livet har blivit tydligare och lättare att leva!

Åsa

Ett stort tack till Er för ett så varmt och fint bemötande och en behandling med fokus på helhet.

 

Jag känner mig så befriad och lättad av att slippa svåra smärtor.

 

Fler människor skulle säkert kunna bli hjälpta om de bara visste.

Karin

Stort tack till dig Kenneth. Med hjälp av dina behandlingar har jag fått insikt hur härligt livet kan vara utan smärta. Att få vakna varje dag och känna sig stark och inte svag.

 

Du har gett mig insikten i att jag själv påverkar hela mitt fysiska och psykiska tillstånd varje dag.

G

Efter år av extrem ryggvärk och där senaste bakslaget resulterade i att jag inte kunde röra mig överhuvudtaget och fick ta mig med ambulans till sjukhuset. Har besökt otaliga ”specialister” under dessa år men inte fått någon hjälp från någon.

 

Nu när jag varit på besök hos Dr bramberg är jag som en ny människa. Bramberg har varit min räddning. Har nästan aldrig några problem nå mer. Tack för allt.

dr-brambergs-kiropraktorklinik-lulea (19).jpg

Urban

Tack är ett blygsamt ord att använda i detta sammanhang. Efter år av smärta och behandlingar, undersökningar hos diverse ”specialister” fick jag möjlighet att bli behandlad av Dr Bramberg.

 

Nu har jag fått tillbaka ett aktivt liv, och ser möjligheter med min ”nya” rygg. Än en gång, ett stort TACK.

C

Från att haft ont i månader i ryggen, axlar och ben, tills i dag då jag känner mig mycket bättre, Jag har en helt annan livskvalite.

 

Och det känns fantastiskt bra. Tack för all hjälp Kenneth och trevligt bemötande av er alla på praktiken.

Katarina

Efter att ha provat massage, sjukgymnast, naprapat och allt möjligt annat i så många år och inte blivit bra, så har jag äntligen blivit symptomfri.

 

Tack för alla hjälp! Nu kan jag äntligen planera mitt vardagsliv och fylla det med aktiviteter i stället för stillhet. Tack!

Holmgren

Kom hit med yrsel och smärta. Går härifrån, efter tre behandlingar, liket en svävande älva.

 

Tack Dr Bramberg för att jag fick ork och livslust tillbaka.

bottom of page