top of page

Kiropraktik på Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå – en introduktion till behandling och fördelar

Vad är kiropraktik?

Kiropraktik är en evidensbaserad behandlingsmetod som fokuserar på problem i nervsystemet och rörelseapparaten. Kiropraktorer undersöker, diagnostiserar och behandlar besvär relaterade till dessa system, samtidigt som de ger livsstilsrekommendationer, rehabilitering och förebyggande av framtida problem. Det är en unik vetenskaplig och filosofisk metod för att behandla människor i alla åldrar med fokus på funktion, hälsa och välmående. Kiropraktorer är hälso- och sjukvårdens experter på rygghälsa och rörelseapparatens dysfunktion.Legitimerade kiropraktorer på Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå

På Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå arbetar enbart legitimerade kiropraktorer med internationellt godkänd utbildning som är godkänd av Socialstyrelsen. Kiropraktik är en titelskyddad profession sedan 2006, vilket innebär att man måste vara legitimerad för att kalla sig kiropraktor. Kliniken är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR).Hur går ett besök till på Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå?

 1. Undersökning: Besöket börjar med att du får berätta om dina besvär och symtom. Kiropraktorn ställer kompletterande frågor för att komma fram till orsaken av ditt besvär, och en grundlig undersökning anpassas utifrån dina behov.

 2. Rapport av undersökningsfynd: När diagnosen är ställd, blir du informerad om orsaken till dina besvär samt rekommendationer om behandlingsmetoder och behandlingsplan, baserat på dina besvär och målsättning. Om problemet inte ligger inom kiropraktorns verksamhetsområde, remitterar vi dig till lämplig sjuk-/friskvårdspersonal.

 3. Behandling: Kiropraktorer behandlar främst besvär från kroppens muskler, leder och nervsystem, och använder många olika behandlingstekniker, främst manuella. Livsstilsstress kan också spela stor roll i smärta och sjukdom, så din kiropraktor kommer även att informera om förhållningssätt till exempelvis ergonomi, näring och motion.Varför välja Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå?

Genom att välja Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå får du tillgång till professionella och legitimerade kiropraktorer som är experter på att behandla besvär relaterade till ryggraden och rörelseapparaten. Kliniken är medlem i Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR), vilket innebär att de följer strikta riktlinjer och höga kvalitetsstandarder inom kiropraktik och patientvård.När kan kiropraktik vara en lösning för dig?

Kiropraktik kan vara en effektiv behandlingsmetod för en rad olika besvär och åkommor, inklusive:

 • Rygg- och nacksmärta

 • Huvudvärk och migrän

 • Smärta i axlar, armar och ben

 • Idrottsskador

 • Muskel- och ledvärk

 • Skolios och andra ryggradsdeformiteter

 • Diskbråck och ischias

 • Whiplashskador

 • Arbetsrelaterade besvär som dålig hållning och ergonomiska problem


Upplev fördelarna med kiropraktik på Dr Bramberg kiropraktorklinik i Luleå

Om du lider av något av ovanstående besvär, eller om du vill förbättra din allmänna hälsa och välmående, kan kiropraktik vara en utmärkt lösning för dig. På Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå får du tillgång till erfarna och professionella kiropraktorer som är dedikerade att hjälpa dig att nå dina mål och uppnå ett smärtfritt och hälsosamt liv.

Kontakta Dr Brambergs kiropraktorklinik i Luleå idag för att boka en tid och ta det första steget mot en bättre rygghälsa och välmående. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot en smärtfri och aktiv livsstil.


Ring 0920 - 20 13 20 för att boka tid!Comments


bottom of page