Om oss

Dr Kenneth Bramberg, DC., MCsc (paediatrics), Dr of Chiropractic, neuro-muskulo-skeletal specialist.
Kenneth Bramberg är grundare och ägare av kliniken. Innan denna klinik öppnades så drev Kenneth en framgångsrik klinik i Aberdeen, Skottland. Han har en doktorsexamen i kiropraktik från Anglo-European College of Chiropractic som är en del av Universitetet i Bournemouth. Han har även en masterexamen i pediatrik (barnkiropraktik) från Universitetet RMIT i Melbourne, Australien. Kenneth har ett speciellt intresse i applied kinesiology med över tjugo års erfarenhet och har genomgått utbildningar på flera ställen i världen i detta ämne. Han har också utbildning i kranio-sakral terapi från Upledger Institute i USA och har studerat komplex homeopati och nutrition i England samt funktionell neurologi vid Carrick Institute, USA. Och det livslånga lärandet fortsätter…

Fellow badge smallUnder åren i Skottland hade Kenneth flera förtroendeuppdrag i Scottish Chiropractic Association där han också var “president”. Han har valts in i det prestigefyllda The College of Chiropractors som ”fellow”.

På vintern ägnar Kenneth sin fritid åt skidåkning och på sommaren är det skärgården som gäller.

 

Olivia Bramberg, Mchiro, Dr of Chiropractic, Neuro-muskulo-skeletal specialist.
Olivia Bramberg har en Masters of Chiropractic (en magisterexamen innefattande 5 års studier) från Anglo-European College of Chiropractic, som är en del av Universitetet i Bournemouth. Hon har tidigare studerat människans biologi, psykologi och sociologi vid Universitetet i Glasgow. Hon kommer ursprungligen från Aberdeen, Skottland men har även ett svenskt medborgarskap.

Det livslånga lärandet fortsätter då hennes intresse för kiropraktik gör att hon ständigt söker mer kunskap inom ämnet. Hon har speciellt intresse inom kranio-sakral terapi, applied kinesiology och sacro-occipital teknik.

 

Jay Stutter, AT Mchiro, Dr of Chiropractic, Neuro-muskulo-skeletal specialist.

Jay Stutter har en Masters of Chiropractic (en magisterexamen innefattande 5 års studier) från Anglo-European Collage of Chiropractic som är en del av  Universitetet i Bournemouth.

Att se helheten i en persons problembild är hans stora intresseområde, att skapa en balans mellan kropp och själ, aktivitet och vila, arbetsliv och privatliv (den egna insikten om hur man skall leva sitt liv för att uppnå bättre hälsa) och framförallt hur man själv kan ta ansvar för sin egen hälsa.

Han har ett stort intresse för mänsklig rörelse och dess förmåga att förbättra hälsan och välbefinnandet och fortsätter vidareutbildning i ett brett spektrum av ämnen från rehabilitering till pediatrik vård. Hans nuvarande intresse är i applied kinesiology.

På fritiden tycker han om att klättra, löpa och utöva gymnastisk träning.

 

Laura Lise Bankert, Mchiro, Dr of Chiropractic, Neuro-muskolo-skeletal speialist.

Laura Lise Bankert har en Masters of Chiropractic (en magisterexamen innefattande 5 års studier) från Anglo-European Collage of Chiropractic som är en del av Universitetet i Bournemouth. Hon kommer ursprungligen från Nederländerna, men efter avslutade studier flyttade hon till Sverige.

Det livslånga lärandet fortsätter och hennes stora intresse för kiropraktik gör att hon aktivt söker mer kunskap inom ämnet. Speciellt inom kranio-sakral terapi, applied kinesiology och sacro-occipital teknik. Laura Lise vill hålla sig uppdaterad och går frekvent på vidareutbildning. Speciellt i områden som innefattar pediatrik (behandling av barn) och behandling av gravida kvinnor.

Hon är hängiven att utforma en personlig behandlingsplan och hjälpa dig uppnå bättre hälsa genom en väl fungerande kropp.

På fritiden åker hon gärna längdskidor på vintern och vandrar på sommaren. Även löpning, yoga och dans står på listan över fritidsaktiviteter.

 


Vi är ett harmoniskt team som strävar efter att ge våra patienter den bästa tänkbara vården. Vår målsättning är att du som patient ska känna dig väl omhändertagen och få en ökad förståelse för vad hälsa är. God hälsa är inte endast avsaknad av smärta utan innebär att du fungerar optimalt på alla plan.